7 Ocak 2014 Salı

Himalaya Tuzu Lambası Faydaları





himalaya tuzu lambası faydaları


Tuz lambası (iyon lambası) farklı bir söylemle Himalaya tuzu lambası, bulunulan ortamlardaki, solunan havanın kalitesini artırmak amacı ile tasarlanmış, hane eşyası olmaktan fazla, sıhhat amacıyla bir ihtiyaçtır. Kaliteli bir ortamda olması lazım olan negatif ( - ) iyon dozajı en az cm3’de 1000’dir. Halbuki kapalı ile bir kaç da kişinin bulunduğu bir  mekanda bu sayı, cm3’de 200, hatta toplu taşıma araçları ile kafeler benzeri toplumsal amaçlarla yüz ile altına inmektedir. Bu da havadaki pozitif (+) iyonların çoğaldığını gösterir. Oysa sağlığımızı korumak amacıyla soluduğumuz havada negatif ile pozitif iyonlar dengede olmalıdır.

Günümüz şartlarında eletromanyetik etkenler (cep telefonu, televizyon, bilgisayar gibi), sigara, polenler, hane tozları, hayvan tüyleri ile her türlü mikrop içeren toz zerrecikleri artı (+) iyon üretir. Yani havada, kirlilik nedeniyle elektronlarını kaybetmiş moleküllerin artması durumu bulunur. Kişinin da artı iyonları soluk alıp - verirken akciğerlerine çekmek zorunda kalır. İmmün sisteminin çökmesiyle başlayan sıkıntılar, sinir, hazım, cilt, dolaşım ile hareket sistemine kadar yayılır. İşte elde edilen bütün bu negatif tablonun önüne geçmek üzere, Himalaya tuzu lambası müdafaa edici olarak görev alır. Oluşumundaki mucizeleri ile bünyesinde bozulmadan koruduğu 84 farklı elementiyle Himalaya kristal tuzu, hücreden geçebilen tek madde oluşu yardımıyla, madde ile enerji arasındaki alışverişi sağlar.

Himalaya tuz lambaları, havadaki eksi ( - ) iyon sayısını en az% 300 çoğaltarak, asılı kalan bakteri ile bakterileri azaltır. Böylelikle solumak zorunda kalınan havanın, dolayısıyla da sağlığın kalitesi artar.

Himalaya tuz lambası, içerisinde yanan ampulle ısınarak, doğal ortamda güneşin, denizlerin, yağmurların, rüzgarların ile çağlayanların da üretmiş olabildiği eksi iyonları üretir ile artı iyonları da içine hapseder. Böylece eksi iyonları artış gösteren havanın kişinin yaşantısına pozitif geridönüşleri de artar.

 Himalaya Tuzu Lambası Faydaları
• Yorgunluk, stres, migren, dikkat eksikliği, heyecan, uykusuzluk ile mutsuzluk benzeri ruhsal ile somatik kaynaklı sorunlarda,
• Nefes darlığı, astım, bronşit, grip ile boğaz enfeksiyonu benzeri solunum yolları sıkıntılarında,
• Alerjik kaynaklı her türlü cilt ile organ rahatsızlıklarında,
• Kan basıncı ile dolaşım sistemiyle ilgili sıkıntılarda fayda sağladığı ispatlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder