24 Aralık 2013 Salı

Himalaya Tuz ile Zayıflama


himalaya tuz ile zayıflama

Sürekli olarak kullanacağınız Tuzlu Su kürü (Sole) ile kısa sürede vücudunuzdaki çok kilolar ile ödemden kurtulursunuz. Yapacağınız tek şey sitemizden tarifini bulduğunuz sole’yi hazırlayarak düzenli tuzlu su kürü yapmaktır.
Hayatınızdan rafine tuzları çıkartıp günlük tuz ihtiyaçlarınızı himalaya tuzu ile karşılamanız ile Himalaya banyo tuzu ile haftada 2 defa düzenli olarak yapacağınız banyo sonucunda vereceğiniz kilolarla beraber vücudunuzun sıkılaştığını gözlemleyeceksiniz Yemeklerden yarım saat önce içilen bir bardak tuzlu su ve hemen üstüne alınan bir bardak normal içme suyu ; hızla kana karışıp hücrelere ulaşacağından, bedenin açlığa mı susuzluğa mı gereksinimi olduğunu beyin fark edecektir.
Tuzlu suyla alınan mineraller mide hücrelerinde protein ile enerjiye dönüşeceğinden ötürü, uzun yemek yeme olayı ortadan kalkacaktır. Su ile tuz bileşimi vücutta biriken çok yağlara hızla yönelerek bu yağların yavaş, yavaş çözülüp vücuttan atılmalarını sağlar.

Bu uygulamaya her gün kesintisiz devam edildiği sürece 2 - 3 ay benzeri kısaca 1 sürede, hem yemek yeme dengesi sağlanacak, hem de çok kilolardan kurtulmuş olunacaktır. Bunun amacıyla sürekli tuzlu su tüketimi yeterlidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder